Storband

Kongolela  Kr 700,-

Afrikanskinspirert komposisjon som krever mye rytmisk energi både i blåse- og rytmeseksjonen. Muligheter for trommesolo.


Gaven  Kr 600,-

Gaven er skrevet på bestilling av Hegra Hornmusikk og tilegnet barytonist Geir Ulseth. Rolig og stemningsfull melodilinje på et utfordrende rytmekomp. Stykket krever solist på baryton eller tenorsax.


Domen  Kr 700,-

Komposisjon med den norske folketonens umiddelbare uttrykk som basis. De melodiske og harmoniske løsningene skaper en lyrisk og vár stemning. «Domen» er tilegnet og skrevet med tanke på Nidarosdomen i Trondheim med dennes spesielle klang og romfølelse som bakteppe.


Bruremarsj  Kr 700,-

Dette er orginalarrangementet av komposisjonen Bruremarsj. Dette er kanskje Førdes mest kjente og spilte komposisjon. Den ble blant annet brukt som offesiell bruremarsj under Prinsesse bryllup i Trondheim 2002.


Lokkeslåtten  Kr 650,-

Komposisjon i medium tempo med røtter til norsk folkemusikk. Melodilinjen er satt i et utfordrende rytmeakkompagnement. Åpen del for soloimprovisasjon.


Kesaule  Kr 700,-

En frisk afrikansk melodi som stammer fra Tanzania. Musikerne skal også være kor og en forsanger kreves (på swahili). Soloimprovisasjon av trompet eller sax.


Troll  Kr 600,-


Sister Rosie  Kr 700,-


Sana sananina  Kr 700,-

Lyrisk og vakker afrikansk melodi. Arrangementet begynner svakt og bygger seg kraftig opp i dynamikk. Enkel afrikansk tekst er vedlagt i tilfelle melodistemmene i korpset vil synge.

Ndihamba nawe  Kr 700,-

Ndihamba nawe er en afrikansk bryllupssang og låten er blitt en populær hit i Sør-Afrika. Tittelen betyr noe i retningen «jeg vil gå/være med deg». Arrangementet passer godt til korps som liker rytmiske utfordringer. Solostemmen/ledestemmen kan spilles av trompet, eventuelt av tenor-sax.

Mbabane  Kr 700,-

Mbabane er skrevet på bestilling av Brass Band Aid i England. Tittelen Mbabane er navnet på hovedstaden i det afrikanske landet Swaziland og stemningen i stykket er inspirert av besøk og inntrykk fra byen. Komposisjonen er en enkel koral med en afrikanskinspirert rytmegroove. Stykket har en solodel der en solist kan improvisere eller spille hovedtema.