Storband

Kongolela  Kr 700,-

Afrikanskinspirert komposisjon som krever mye rytmisk energi både i blåse- og rytmeseksjonen. Muligheter for trommesolo.


Gaven  Kr 600,-

Gaven er skrevet på bestilling av Hegra Hornmusikk og tilegnet barytonist Geir Ulseth. Rolig og stemningsfull melodilinje på et utfordrende rytmekomp. Stykket krever solist på baryton eller tenorsax.


Domen  Kr 600,-

Komposisjon med den norske folketonens umiddelbare uttrykk som basis. De melodiske og harmoniske løsningene skaper en lyrisk og vár stemning. «Domen» er tilegnet og skrevet med tanke på Nidarosdomen i Trondheim med dennes spesielle klang og romfølelse som bakteppe.


Bruremarsj  Kr 650,-

Dette er orginalarrangementet av komposisjonen Bruremarsj. Dette er kanskje Førdes mest kjente og spilte komposisjon. Den ble blant annet brukt som offesiell bruremarsj under Prinsesse Märta Louise og Ari Behns bryllup i Trondheim 2002.


Lokkeslåtten  Kr 650,-

Komposisjon i medium tempo med røtter til norsk folkemusikk. Melodilinjen er satt i et utfordrende rytmeakkompagnement. Åpen del for soloimprovisasjon.


Kesaule  Kr 650,-

En frisk afrikansk melodi som stammer fra Tanzania. Musikerne skal også være kor og en forsanger kreves (på swahili). Soloimprovisasjon av trompet eller sax.


Troll  Kr 600,-


Sister Rosie  Kr 500,-


Sana sananina  Kr 500,-

Lyrisk og vakker afrikansk melodi. Arrangementet begynner svakt og bygger seg kraftig opp i dynamikk. Enkel afrikansk tekst er vedlagt i tilfelle melodistemmene i korpset vil synge.