Janitsjar / Concert band

Bruremarsj  Kr 800,- Grad 2,5

Mange etterspør Bruremarsj i en teknisk enklere utgave.  Dette arrangementet er spesialtilpasset skolekorps med liten og ufullstendig besetning. Tonearten gjør også at den kan spilles av relativt ferske musikanter.


Gospelknerten  Kr 750,- Grad 2,5

Gospelknerten er skrevet som et solostykke for de ferskeste musikerne/aspirantene i korpset. Soliststemmene til «knertene» er relativt enkle å spille med mye fokus på rytme. Gospelknerten er en energifull komposisjon med røtter til gospel tradisjonen. Den fungerer veldig bra som et bravur konsertstykke.


Julefred  Kr 700,-   Grad 3

Komposisjon skrevet til julen 2015.


Åkerneset  Kr 800,- Grad 4

Et rytmisk ostinat danner grunnelementet i komposisjonen. Denne komposisjonen er opprinnelig skrevet for symfoniorkester.


Kongolela  Kr 800,- Grad 4

Afrikanskinspirert komposisjon som krever mye rytmisk energi både i blåse- og rytmeseksjonen. Muligheter for trommesolo.


Bruremarsj  Kr 800,- Grad 4

Dette er originalarrangementet av komposisjonen Bruremarsj. Dette er kanskje Førdes mest kjente og spilte komposisjon. Den ble blant annet brukt som offesiell bruremarsj under Prinsesse bryllup i Trondheim 2002.


Domen  Kr 700,- Grad 3,5

Komposisjon med den norske folketonens umiddelbare uttrykk som basis. De melodiske og harmoniske løsningene skaper en lyrisk og vár stemning. «Domen» er tilegnet og skrevet med tanke på Nidarosdomen i Trondheim med dennes spesielle klang og romfølelse som bakteppe.


Seterslått  Kr 800,- Grad 4,5

Seterslått ble komponert til Olympiske Leker på Lillehammer i 1994. Hovedtema er inspirert av hardingfelas karakteristiske tonespråk. En utfordrende basslinje er koblet til en heftig rytme. Melodilinjene er friske og krever mye energi. Muligheter for trommesolo.


Knerteslåtten  Kr 750,- Grad 2,5

Knerteslåtten er skrevet som et solostykke for de ferskeste musikerne/aspirantene i korpset. Soliststemmene er relativt enkle å spille ( Bb stemmer med skalatoner fra C1 til G1) Hovedkorpset som akkompagnerer har litt flere utfordringer. Et populært og morsomt konsertstykke der aspirantene får komme i fokus. Stykke er arrangert som et flexi arrangement.


Knertesvingen  Kr 700,- Grad 2,5  

Solostykke i swing/storbandstil for de ferskeste musikerne/aspirantene i korpset. (Bb stemmer går fra F1 til D2) Stykket har åpninger/breaks som knertene event. kan fylle med kreative improvisasjoner. Stykket passer fint for skole og voksenkorps som vil invitere med knertesolister.


Knertebært´n  Kr 750,- Grad 2,5

Komponert som et solostykke for de ferskeste musikerne/aspirantene i korpset. Den er et skritt videre i vansklighetsgrad fra Knerteslåtten. (Bb stemmer fra G1 til D2) Hovedkorpset som akkompagnerer har flere utfordringer. Et populært og morsomt konsertstykke der aspirantene får komme i fokus.


Ejala  Kr 750,- Grad 3,5

Lyrisk komposisjon med røtter til afrikansk musikk. Stykket har en åpen del for ad.lib. improvisasjon.


Ndihamba nawe  Kr 750,- Grad 3,5

Ndihamba nawe er en afrikansk bryllupssang og låten er blitt en populær hit i Sør-Afrika. Tittelen betyr noe i retningen «jeg vil gå/være med deg». Arrangementet passer godt til korps som liker rytmiske utfordringer. Solostemmen/ledestemmen kan spilles av trompet, eventuelt av tenor-sax.


Mbabane  Kr 650,- Grad 3

Mbabane er skrevet på bestilling av Brass Band Aid i England. Tittelen Mbabane er navnet på hovedstaden i det afrikanske landet Swaziland og stemningen i stykket er inspirert av besøk og inntrykk fra byen. Komposisjonen er en enkel koral med en afrikanskinspirert rytmegroove. Stykket har en solodel der en solist kan improvisere eller spille hovedtema.


Et lite barn   Pris Kr 700,-  Grad 3   

Norsk folkemusikk inspirert arrangement av den vakre folketonen Et lite barn så lystelig.


Kronprinsparets bryllupsmarsj  Kr 750,- Grad 4

Bestillingskomposisjon av Norges Musikkorpsforbund. Skrevet som en gave til Kronprinsparets bryllup i 2001. Stykket har norsk folkemusikks tonedialekt og er koblet til en «raplignende» mellomdel som krever rytmisk energi.


Friaren Kr 750,- Grad 3,5

Frisk og utadvendt komposisjon skrevet med røtter i tradisjonell norsk folkemusikk. Arrangementet er i storbandstil og har utfordrende stemmer i rytme og bass.


Gaven  Kr 650,- Grad 3,5

Gaven er skrevet på bestilling av Hegra Hornmusikk og tilegnet barytonist Geir Ulseth. Rolig og stemningsfull melodilinje på et utfordrende rytmekomp. Stykket krever solist på baryton eller tenorsax.


Hornarven  Kr 680,- Grad 3,5

Hornarven er skrevet på bestilling av Norsk Hornklubb. Komposisjonen krever solist på waldhorn eller althorn. Stykket har arvet tonespråk fra norsk folkemusikk og bukkehornets karakteristiske naturtoner.


Hallingmarsjen  Kr 600,- Grad 3,5

Marsj lignende komposisjon skrevet på bestilling av Nordfjordeid Skolekorps. Stykket er arrangert som et flexi arrangement. Melodisk har komposisjonen klare røtter til norsk folkemusikk. Grunnrytmen i slagverk og bass danner fremdriften i låten.


Lite bane  Kr 650,- Grad 3,5

En vakker bånsull fra Nord-Norge. Arrangementet krever solist på flugelhorn eller trompet/kornett. Bruk av spilledåser i intro og avslutning kan være en fin effekt som akkompagnement til solist. Stykket passer spesielt godt til fremførelse i kirkerom.


Kjærleiksong  Kr 700,- Grad 3

Denne enkle komposisjonen er lyrisk i stemning. Stykket starter svakt og bygger seg opp dynamisk.


Bruremarsj frå Beiarn  Kr 700,- Grad 4

En vakker melodilinje som stammer fra Beiarn i nordland. Arrangementet krever solist på flugelhorn. Soliststemmen har åpne deler for improvisasjon.


Sana sananina  Kr 650,- Grad 3

Lyrisk og vakker afrikansk melodi. Arrangementet begynner svakt og bygger seg kraftig opp i dynamikk. Enkel afrikansk tekst er vedlagt i tilfelle melodistemmene i korpset vil synge.


Lokkeslåtten  Kr 750,- Grad 3,5

Komposisjon i medium tempo med røtter til norsk folkemusikk. Melodilinjen er satt i et utfordrende rytmeakkompagnement. Åpen del for soloimprovisasjon.


Mardi Gras in New Orleans  Kr 800,- Grad 5

Dette arrangementet er skrevet i en «marching band» tradisjon (New Orleans). Basslinjen og rytmeseksjonen har utfordrende stemmer og driver stykket fremover. Muligheter for ad.lib. soloer . Det er lagt inn krevende instrumental soli deler.


Kesaule  Kr 700,- Grad 3,5

En frisk afrikansk melodi som stammer fra Tanzania. Musikerne skal også være kor og en forsanger kreves (på swahili). Soloimprovisasjon av trompet eller sax.


Svanshornet  Kr 700,- Grad 3,5

Stemningsfull komposisjon med luftige melodilinjer. Rytmekompet er skrevet i storbandstil og danner fremdriften i låten.


Sogneslåtten  Kr 800,- Grad 4

Sogneslåtten er komponert på bestilling av Sogndal Musikklag i 2003. Stykket er inspirert av tradisjonell norsk folkemusikk, samtidig som det benytter dagens rytme og harmonibruk. Stykket er krevende rytmisk. Muligheter for instrumentalsoloer.


Brazzissimo!  Kr 700,- Grad 3

Frisk og fengende rytmepille for korpset ditt! Trommeseksjonen får en flott utfordring. Stykket er relativt enkelt å spille melodisk men krever presisjon og rytmisk driv for å låte bra. Kan brukes til utespilling/marsjering. Stykke er arrangert som et flexi arrangement.


Umona  Kr 700,- Grad 4,5

En komposisjonen skrevet til samarbeidet mellom The Brazz Brothers og Women Unite fra Sør-Afrika. Arrangert i storbandstil og krever mye rytmisk energi både fra blåserne og rytmeseksjonen.