Brasskvintett

Reel  Kr 500,- Grad 5

Tradisjonel irsk reel som er satt i et virituost og friskt arrangement. Åpning for ad.lib.soloer.


Domen  Kr 500,-

Komposisjon med den norske folketonens umiddelbare uttrykk som basis. De melodiske og harmoniske løsningene skaper en lyrisk og vár stemning. «Domen» er tilegnet og skrevet med tanke på Nidarosdomen i Trondheim med dennes spesielle klang og romfølelse som bakteppe.


Kongolela  Kr 500,-

Afrikanskinspirert komposisjon som krever mye rytmisk energi både i blåse- og rytmeseksjonen. Muligheter for trommesolo.


Ejala  Kr 500,-

Lyrisk komposisjon med røtter til afrikansk musikk. Stykket har en åpen del for ad.lib. improvisasjon.


Bruremarsj  Kr 500,-

Dette er orginalarrangementet av komposisjonen Bruremarsj. Dette er kanskje Førdes mest kjente og spilte komposisjon. Den ble blant annet brukt som offesiell bruremarsj under Prinsesse bryllup i Trondheim 2002.


Seterslått  Kr 500,-

Seterslått ble komponert til Olympiske Leker på Lillehammer i 1994. Hovedtema er inspirert av hardingfelas karakteristiske tonespråk. En utfordrende basslinje er koblet til en heftig rytme. Melodilinjene er friske og krever mye energi. Muligheter for trommesolo.


Lite bane  Kr 400,-

En vakker bånsull fra Nord-Norge. Arrangementet krever solist på flugelhorn eller trompet/kornett. Bruk av spilledåser i intro og avslutning kan være en fin effekt som akkompagnement til solist. Stykket passer spesielt godt til fremførelse i kirkerom.


Kronprinsparets bryllupsmarsj  Kr 500,-

Bestillingskomposisjon av Norges Musikkorpsforbund. Skrevet som en gave til Kronprinsparets bryllup i 2001. Stykket har norsk folkemusikks tonedialekt og er koblet til en «raplignende» mellomdel som krever rytmisk energi.


Lokkeslåtten  Kr 500,-

Komposisjon i medium tempo med røtter til norsk folkemusikk. Melodilinjen er satt i et utfordrende rytmeakkompagnement. Åpen del for soloimprovisasjon.


Troll  Kr 400,-


Reel  Kr 400,-