Brasskvintett

Reel  Kr 500,- Grad 5

Tradisjonel irsk reel som er satt i et virituost og friskt arrangement. Åpning for ad.lib.soloer.


Domen  Kr 500,-

Komposisjon med den norske folketonens umiddelbare uttrykk som basis. De melodiske og harmoniske løsningene skaper en lyrisk og vár stemning. «Domen» er tilegnet og skrevet med tanke på Nidarosdomen i Trondheim med dennes spesielle klang og romfølelse som bakteppe.


Kongolela  Kr 500,-

Afrikanskinspirert komposisjon som krever mye rytmisk energi både i blåse- og rytmeseksjonen. Muligheter for trommesolo.


Ejala  Kr 500,-

Lyrisk komposisjon med røtter til afrikansk musikk. Stykket har en åpen del for ad.lib. improvisasjon.


Bruremarsj  Kr 500,-

Dette er orginalarrangementet av komposisjonen Bruremarsj. Dette er kanskje Førdes mest kjente og spilte komposisjon. Den ble blant annet brukt som offesiell bruremarsj under Prinsesse Märta Louise og Ari Behns bryllup i Trondheim 2002.


Seterslått  Kr 500,-

Seterslått ble komponert til Olympiske Leker på Lillehammer i 1994. Hovedtema er inspirert av hardingfelas karakteristiske tonespråk. En utfordrende basslinje er koblet til en heftig rytme. Melodilinjene er friske og krever mye energi. Muligheter for trommesolo.


Lite bane  Kr 400,-

En vakker bånsull fra Nord-Norge. Arrangementet krever solist på flugelhorn eller trompet/kornett. Bruk av spilledåser i intro og avslutning kan være en fin effekt som akkompagnement til solist. Stykket passer spesielt godt til fremførelse i kirkerom.


Kronprinsparets bryllupsmarsj  Kr 500,-

Bestillingskomposisjon av Norges Musikkorpsforbund. Skrevet som en gave til Kronprinsparets bryllup i 2001. Stykket har norsk folkemusikks tonedialekt og er koblet til en «raplignende» mellomdel som krever rytmisk energi.


Lokkeslåtten  Kr 500,-

Komposisjon i medium tempo med røtter til norsk folkemusikk. Melodilinjen er satt i et utfordrende rytmeakkompagnement. Åpen del for soloimprovisasjon.


Troll  Kr 400,-


Reel  Kr 400,-