Brassband

Julefred  Kr 700,-   Grad 3

Komposisjon skrevet til julen 2015.


Åkerneset  Kr 700,- Grad 4

Et rytmisk ostinat danner grunnelementet i komposisjonen. Denne komposisjonen er opprinnelig skrevet for symfoniorkester.


Kongolela  Kr 700,-   Grad 4

Afrikanskinspirert komposisjon som krever mye rytmisk energi både i blåse- og rytmeseksjonen. Muligheter for trommesolo.


Bruremarsj  Kr 700,- Grad 4

Dette er orginalarrangementet av komposisjonen Bruremarsj. Dette er kanskje Førdes mest kjente og spilte komposisjon. Den ble blant annet brukt som offesiell bruremarsj under Prinsesse bryllup i Trondheim 2002.


Bus ride  Kr 700,- Grad 5

Frisk og funky komposisjon som er innspillt på The Brazz Brothers cd 2011. Komposisjonen ble bl.a. fremført på konsert på Trafalgar square under OL i London 2012. Åpen for solo improvisasjon/trommesolo.


Domen  Kr 700,- Grad 4

Komposisjon med den norske folketonens umiddelbare uttrykk som basis. De melodiske og harmoniske løsningene skaper en lyrisk og vár stemning. «Domen» er tilegnet og skrevet med tanke på Nidarosdomen i Trondheim med dennes spesielle klang og romfølelse som bakteppe.


Knerteslåtten  Kr 700,- Grad 2,5

Knerteslåtten er skrevet som et solostykke for de ferskeste musikerne/aspirantene i korpset. Soliststemmene er relativt enkle å spille og hovedkorpset som akkompagnerer har litt flere utfordringer. Et populært og morsomt konsertstykke der aspirantene får komme i fokus. Stykke er arrangert som et flexi arrangement.


Knertebært´n  Kr 700,- Grad 2,5

Komponert som et solostykke for de ferskeste musikerne/aspirantene i korpset. Den er et skritt videre i vansklighetsgrad fra Knerteslåtten. Hovedkorpset som akkompagnerer har flere utfordringer. Et populært og morsomt konsertstykke der aspirantene får komme i fokus.


Ejala  Kr 700,- Grad 3,5

Lyrisk komposisjon med røtter til afrikansk musikk. Stykket har en åpen del for ad.lib. improvisasjon.


Ndihamba nawe  Kr 700,- Grad 3,5

Ndihamba nawe er en afrikansk bryllupssang og låten er blitt en populær hit i Sør-Afrika. Tittelen betyr noe i retningen «jeg vil gå/være med deg». Arrangementet passer godt til korps som liker rytmiske utfordringer. Solostemmen/ledestemmen kan spilles av trompet, eventuelt av tenor-sax.


Mbabane  Kr 650,- Grad 3

Mbabane er skrevet på bestilling av Brass Band Aid i England. Tittelen Mbabane er navnet på hovedstaden i det afrikanske landet Swaziland og stemningen i stykket er inspirert av besøk og inntrykk fra byen. Komposisjonen er en enkel koral med en afrikanskinspirert rytmegroove. Stykket har en solodel der en solist kan improvisere eller spille hovedtema.


Hornarven  Kr 700,- Grad 3

Hornarven er skrevet på bestilling av Norsk Hornklubb. Komposisjonen krever solist på waldhorn eller althorn. Stykket har arvet tonespråk fra norsk folkemusikk og bukkehornets karakteristiske naturtoner.


Luringen   Kr 650,- Grad 4

Luringen har melodiske røtter i hardingfeleslått tradisjonen. Komposisjonen er virituos og med dyktige trommeslagere er Luringen et flott konsertnummer. Stykket har åpning for trommesolo eller event. andre solister.


Seterslått  Kr 700,- Grad 4,5

Seterslått ble komponert til Olympiske Leker på Lillehammer i 1994. Hovedtema er inspirert av hardingfelas karakteristiske tonespråk. En utfordrende basslinje er koblet til en heftig rytme. Melodilinjene er friske og krever mye energi. Muligheter for trommesolo.


Hallingmarsjen  Kr 600,- Grad 3

Marsj lignende komposisjon skrevet på bestilling av Nordfjordeid Skolekorps. Stykket er arrangert som et flexi arrangement. Melodisk har komposisjonen klare røtter til norsk folkemusikk. Grunnrytmen i slagverk og bass danner fremdriften i låten.


Lite bane  Kr 650,- Grad 3

En vakker bånsull fra Nord-Norge. Arrangementet krever solist på flugelhorn eller trompet/kornett. Bruk av spilledåser i intro og avslutning kan være en fin effekt som akkompagnement til solist. Stykket passer spesielt godt til fremførelse i kirkerom.


Friaren  Kr 700,- Grad 3,5

Frisk og utadvendt komposisjon skrevet med røtter i tradisjonell norsk folkemusikk. Arrangementet er i storbandstil og har utfordrende stemmer i rytme og bass.


Kronprinsparets bryllupsmarsj  Kr 700,- Grad 4

Bestillingskomposisjon av Norges Musikkorpsforbund. Skrevet som en gave til Kronprinsparets bryllup i 2001. Stykket har norsk folkemusikks tonedialekt og er koblet til en «raplignende» mellomdel som krever rytmisk energi.


Lokkeslåtten  Kr 700,- Grad 3,5

Komposisjon i medium tempo med røtter til norsk folkemusikk. Melodilinjen er satt i et utfordrende rytmeakkompagnement. Åpen del for soloimprovisasjon.


Brazzissimo!  Kr 700,- Grad 3

Frisk og fengende rytmepille for korpset ditt! Trommeseksjonen får en flott utfordring. Stykket er relativt enkelt å spille melodisk men krever presisjon og rytmisk driv for å låte bra. Kan brukes til utespilling/marsjering.


Mardi Gras in New Orleans  Kr 700,- Grad 5

Dette arrangementet er skrevet i en «marching band» tradisjon (New Orleans). Basslinjen og rytmeseksjonen har utfordrende stemmer og driver stykket fremover. Muligheter for ad.lib. soloer . Det er lagt inn krevende instrumental soli deler.


Kesaule  Kr 700,- Grad 3,5

En frisk afrikansk melodi som stammer fra Tanzania. Musikerne skal også være kor og en forsanger kreves (på swahili). Soloimprovisasjon av trompet eller sax.


Kjærleiksong  Kr 680,- Grad 3

Denne enkle komposisjonen er lyrisk i stemning. Stykket starter svakt og bygger seg opp dynamisk.


Reel  Kr 700,- Grad 5

Tradisjonel irsk reel som er satt i et virituost og friskt arrangement. Åpning for ad.lib.soloer.


Next  Kr 650,- Grad 4

En komposisjon hentet fra Lester Bowies «Brass Fantasy». Stykket har flere åpninger for instrumentalsoloer og «rap». I åpningene kan korpset lage sin egen «rap».


Sana sananina  Kr 650,- Grad 2,5

Lyrisk og vakker afrikansk melodi. Arrangementet begynner svakt og bygger seg kraftig opp i dynamikk. Enkel afrikansk tekst er vedlagt i tilfelle melodistemmene i korpset vil synge.